Så har man vært på SØF igjen

(Legg merke til store og små bokstaver = jeg kan skrive med begge hender) 🙂

Denne gangen var det planlagt da, siden nyrene mine lekker eggehvite til urinen, så ble vi enige om å ta en biopsi for å finne ut av dette, og kunne sette i verk adekvat behandling.

Siden armen fremdeles er brukket, så fikk jeg seff drosje nedover, sammen med en annen som også skulle innlegges. Innleggelsen gikk sakte men sikkert bra fra tv-stuen jeg ble henvist til, journal ble tatt opp, jeg leverte det skrivet jeg ble bedt om først, etter det fikk jeg besøk av 3 forskjellige som spurte meg akkurat de samme spørsmålene jeg hadde besvart i det skjemaet jeg leverte, jeg svarte igjen og igjen og smilte så godt jeg kunne, er da ikke min feil om «systemet» har «tungt» for det? Mat ble også tilbudt, jeg kunne velge og valgte kokt torsk, men fikk kjøttkaker med ertestuing.  Småting………

Da de var fornøyd med alt jeg hadde sagt og gjort, så fikk jeg tildelt en seng på gangen, helt nederst ved siden av toalettet, altså et ganske så trafikkert område med tanke på ertestuingen! Gangen var for såvidt greit, jeg var jo egentlig den friskeste av alle på avdelingen der så det ut som,og ikke behøvde jeg å legge meg så tidlig heller, liksom. Som røyker så ble det mange turer ned i vestibylen, og ut, og det skal SØF ha, de har bygd en bra liten paviljong i et hjørne der ute for oss.

Men så vil man legge seg, og sove, jeg hadde på forhånd bedt om å få noe å sove på, og fikk det, for trafikken til WC avtok jo ikke. Og så var det vaktskifte, og en av de nye pleierene besøkte en pasient med døren rett ut der jeg lå, og lukket ikke døren,, 4 ganger gikk hun inn og ut der og pratet med høy skjærende stemme, siden tv-en stod høyt på, så lydnivået ble deretter, 5.gangen ba jeg henne lukke døren!

Vips, 10 minutter etter kom de og lurte på om jeg ville ligge på kontoret……. kanskje……..?  Klart jeg ville, og jeg fikk derved enerom for natten! Hurra!!!! Og jeg sov som en stein.

Tirsdagen opprandt, og jeg ble kommandert både hit og både dit på morningen (fastende, så ikke noe mat, kaffe, vann eller røyk) gikk i milevis av korridorer for å få satt inn et veneflon t.eks, dårlig service spør du meg, men ingen spurte (Ja, jeg er veldig gretten om jeg ikke får mat, kaffe og røyk på morningen)! Så ble jeg hentet, og vi kunne begynne med det vi skulle. Intressant egentlig.

Etter å ha fått lagt meg i for meg i en ganske så unaturlig liggestilling (ref min brukne arm, som de tross forsikringer om at de ville ha beskjed om IKKE hadde beskjed om) så fant de nyren ved ultralyd, så fikk de det bildet opp på et bakrom, så bestemte de seg for vinkel, så bedøvde de huden, så bedøvde de nyren (DET var ikke godt), så lagde de et kutt i huden, så «skjøt» de inn med en «pistol» som på veien ut tok med vev fra nyren. Hehhe, ganske genialt konsept.  😉

Morsomt var at legen kom ut til meg og viste meg den lille «ormen» de hadde plukket ut av nyren min, så nå vet jeg hvordan en biopsi ser ut  ;-).

Ikke morsomt var at etterpå måtte jeg ligge 4 timer helt på ryggen, fremdeles fastende, men så fikk jeg mat og drikke, og jeg skulle drikke mye vann, jeg drakk vel ca 3 liter den dagen, og ligge måtte jeg hele resten av dagen og natten, fikk aller nådigst bli kjørt i rullestol til do, noe jeg måtte veldig mye siden jeg måtte drikke så mye!

Ole-Per og Silje kom heldigvis på besøk, stakkars, heheheh, de var kjempesnille og kjørte meg i senga ned og ut så jeg fikk tatt to røyk! OH lykke  😉 Men så var det opp igjen, og på do  ;-(

Men i dag fikk jeg stå opp selv, stelle meg selv, sitte oppreist å spise, gå og stå som jeg ville, ned å røyke etter frokosten, alle prøver viste at alt hadde gått helt etter boka, og jeg fikk komme hjem, og hjemreisen med pasientreiser gikk også helt greit for min del.

Nesten: Men jeg orker ikke å ta det med pasientreiser igjen, men vil bare si: Systemet fungerer IKKE!

 

 

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s