Møte med helse Sør-Øst en helt vanlig lørdag

Det må jeg si at er ganske tilfrdsstillende for meg som bruker/kunde!

Jeg var så uheldig at jeg snublet i pallen veden min ligger på da jeg skulle hente inn ved. Med begge beina liksom, så det ble et realt mageplask,hvor veden jeg hadde på armen og vekten av hele meg gjorde at albubenet i armen min knakk tvert av.

Nærmest i sjokk,så fikk jeg reist meg opp, samlet med meg halvparten av veden og fikk bært den inn, men så kom smerten, og jeg messet for meg selv; Nei, armen er ikke brukket, den er bare forslått, ikke brukket, bare litt vondt, men alt vann jeg drakk, og kald klut på panne, en røyk……… jeg måtte kapitulere og ringe legevakten i Askim, jeg tror jeg har brukket armen!

Har du kjølt den ned spurte hun først, nei det hadde jeg ikke tenkt på (jeg som skårer høyt på slike førsthjelpsquiser) men hallo, jeg var pasient og nærmest i sjokk? Jeg fikk beskjed om å komme inn med en gang, fant så frem en pakke fryst blåber og et kjøkkenhåndkle og fikk bestilt drosje ut til ASkim.

Ettter mindre en 15 minutter fikk jeg inn til en lege, eller student? samma det, hun trodde også på brudd, og rekvirerte meg prompte til Fredrikstad for røntgen og videre behandling.

Så er det det med rekvsisjoner da, og pasientreiser, jeg er ikke sikker, men tror jeg har skaffet meg kvittering påat jeg VAR på Askim, pasientreiser krever jo et eget skriv, kopier gjelder ikke.

Så skulle man med drosje til Fredrikstad, sjåføren måtte gå inn for åfå rekvisisjonen, men vi kjørte til slutt, jeg sa hele tiden at jeg var bekymret for saldo på konto. for om det kostet over 400 til Askim, ca 1 mil, hva da med helt til Fredrikstad? Da vi kom frem. så var det ca 1100, jeg dro kortet, og det gikk bra, bortsett frs st jeg måtte signere med den ødelagte hånda, au au faeen………

Vel fremme på akutten i FR.stad, så gikk det ikke lenge før jeg kom på røntgen, en halv time maks, og det kan man tåle. Så gikk det ikke mere enn 10 minutter før jeg kom inn tillege, meget akseptabelt! Lege bekreftet brudd i albuebenet, et ben som er veldig viktig for stabiliteten ang hvordan man kan vri hånden/underarmen, så han rekvirerte gipsing i første omgang, og så å opperere inn en plate for å stabilisere benet i neste omgang. De hadde allerede ca 20 på venteliste for samme sak, men trodde jeg ville bli opperert en dag til neste uke. Er bare å holde seg i heimen og vente på tlf,

Siden jeg sklulle innlegges, så bestmte de seg for å ta blodprøver mens jeg først var der, DET tok tid! Og så måtte jeg fåbekreftelse påat jeg hadde vært, til Pasientreisesystemet, det skjønte legene og sykepleierne lite av. Hadde de hørt liiiiiiite om!

Alt i alt, så ble jeg vel tatt i mot, det var hyggelige og empatisk helsepersonell jeg møtte i alle ledd, drosjesjåførene var også gull, man fikk ta en røyk i bilen med vinduet oppe, men helsepersonellets kjennskap til Pasientreisesystemet, det står til stryk! Virkelig!

Han andre drosjesjåføren som kjørte meg fra Askim til Fr.stad skulle t.eks ikke ha mere en kr 130,- som er egenandelen, det fikk jeg lære av han som kjørte meg hjem.

Men jeg får visst igjen overskytende fra pasientreiser da.

Blir jo  noen turer til snart, skal ned og opperere inn plate, så hjem, så skal jeg innlegges og ta biopsi over 2 døgn 31.12

Hehe.

Det var dagens herfra.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Møte med helse Sør-Øst en helt vanlig lørdag

  1. slintra sier:

    Uffda, snakk om å være uheldig 😦
    Da blir det ikke noe vinglass på deg på noen uker, hehe. Det gror særdeles dårlig med alkohol i blodet fant jeg ut da jeg knakk tommelen… Hadde ikke grodd en dritt hos meg på tre uker, så det ble tre uker ekstra med gips, lol.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s