Hjem til hvem/hvor??

Etter en veldig hyggelig Jul på Hareidlandet så skulle vi hjem jeg og sønn, og jeg ba han stå opp kl.06, noe han ikke tok alvorlig, ikke jeg heller, men jeg var oppe 06.30, og vi kom oss av gårde på 8-ferga, det er slett ikke verst. Den halvtimen på ferga kjennes såååååå nyttesløs liksom.Men man får tid til å kjøpe med seg svele til niste!

Dalene gikk greit, både Roms og Gaus, og vi byttet på å kjøre. Jeg fikk siste etappen inn til Oslo, og den er jo så grei og så innarbeidet, så når jeg tok av fra motorveien til Østre Aker vei, så la jeg meg i venstrefil som vanlig mot Ryen. Sønn(som bor på Grunerløkka) kremter 2 sek før mulig avkjøring mot Sinsen og sier: Hm, vi skal dit? OH Shit! Ja det skulle vi, han bor ikke i Østold mere slik som jeg.

Men forsent! Om jeg ikke ønsket kjedekolisjon bak meg da.

OK, så tok vi av til Helsfyr, der jobben hans er, og han skulle geleide meg trygt sa han, han kjørte tross allt buss der hver dag. Et problem var at jeg hadde prøvd å spyle ruta, men spyleren virket ikke, så jeg satt der med bare halv sikt, en annen ting er at jeg er dårlig på veiledning, og ekstra dårlig på hva som egentlig er høyre eller venstre!  🙂 (medfødt egenskap tror jeg)

Et kort stykke på vei, da vi kjørte forbi Fyrstikkboligene, da var jeg på kjent grunn, og jeg ville ned til Ensjø, men nei, han tvang meg gjennom hele Grenseveien og Carl Berner (som heldigvis har blitt rundkjøring), ned forbi Dælenegen (Dælenga) og så noen shortcuts inn til den nedsnødde gata han bor i!

Jadda, vi kom frem, og mens han pakket i hop bagasjen sin, så helte jeg en halv pose spyleveske utover frontruta mens viskerne gikk, slik at jeg kunne se noe.Så begynte han å si; Om du skal kjøre tilbake den veien så bare………  NEI, jeg skal ikke kjøre tilbake den veien!!!

Jeg kjørte ned til Helgesensgate, opp Toftesgate og etterfølgende gater rett opp til Ring3, og så hjem til Østfold!

Men vi hadde en hyggelig tur da  😉

 

 

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s