Lørdag som var

Da var vi alle invitert til Kim og Madeleine på grilling og generell hygge i Ringveien 3 på 2005 Rælingen, kalles også Strømmen og Lillestrøm siden begge er minutter unna.

Fremmøtte var Lars og Maria og hunden Dimmu som var VElDIG glad for all oppmerksomhet, og som seff prøvde seg på alle poser som inneholdt grillmat eller rester av slikt. Han er jo bare en hund.

Ole-Per. Silje og jeg kom også, jeg hentet de to i Skiptvet hvor de akkurat hadde stått opp fra et annet party kvelden før, men når man er ung og sprek så………  Martin meldte avbud.

Velkomsten var proper, og de har fått pusset opp leiligheten de kjøpte veldig bra, og sofaen de hadde bestilt og ventet på i flere månede var vel fremme og på plass, totalinntrykket er nesten overveldende. (jeg selv har aldri hatt et så ryddigt og stiligt hjem)

Vi grillet og koste oss på verandaen i full sol og masse varmegrader, eneste feilen i denne leiligheten er at markisen ikke virker, så det var veldig hett en stund, men Madde sprang ut og inn med vanmugge med isbiter i så vi fikk da kjølet oss! 10 poeng til vertinne Madde!

Mat kom etterhvert på bordet, smakspølser i lompe først som alltid, og så koteletter og svineribbe og en frisk salat, til og med jeg som er selverklært= Jeg er da ingen Kanin, gaflet innpå av Maddes spesialsalat!  Nydelig mat.

Etter maten hadde Kim gaveutdeling, han hadde handlet til alle da de var i Spania 2 uker siden, jeg ble lykkelig eier av et bilde av bølgene som slår oppå stranden, og jeg husker godt de bølgene, hvor jeg ikke kom meg på land, men måtte ha hjelp til å dra meg opp! Hahaha, ganske kraftige saker, men deilig.

Og så hadde Kim en ekstraoverraskelse, han hadde kjøpt med en flaske med Peachlikør. Morsomt, for det var den «snapsen» vi alltid fikk da vi hadde betalt regninga på vårt faste spisted nede ved stranda, veldig koselig! Etter 3 snaps, så måtte jeg spørre Kim: ehh, hvor mange prosent er denne? 20% var svaret. Aha ja, da må VÅR resturant ha vannet den kraftigt ut, hehe, for jeg drakk jo alle som ingen ville ha da og var like fin, men det her, det gikk rett i fletta for å si det sånn. Hahahhaha.

Litt sener på kvelden kom Bente og Steinar, Maddes foreldre, og Lars og Maria dro, de skulle i en bursdag neste dag. Vi som var igjen hadde en strålende aften med prat og diskusjoner, bortsett fra at Kim nektet meg og Steinar å diskutere invandringspolitikk. Kan hende Kim hadde rett at det ikke var så lurt!  😉

Alt i alt var kvelden hyggelig, og jeg sov godt i den nyinkjøpte sofaen, frokosten var flott og jeg fikk så mye kaffe jeg bare trengte før jeg begynte å kjøre hjem. Det begynte å regne skikkelig da jeg kom til Fet, siden regnet det hele dagen, skikkelig øsepøs, så vi var heldige med været.

Synd var at kameraet mitt seff hadde gått tom for strøm da, så det blir ingen bilder som følger dette innlegget -:(

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s