Årets ord, hittil

Askefast.

Da vulkanenen Eyjafjallajökulls på lille ubetydelige Island fant det for godt å få et utbrudd nå tidligere i år, så ble nesten hele Europa rammet på ganske kort tid, og ordet Askefast oppstod (Bare spør Jens som var i USA) Vår alles Sylfest er også begeistret for ordet/begrepet  http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/sorlandet/1.7086769

Og når en slik «katastrofe» vederkveges oss, så slår alle alle sine pjalter sammen og blir med ett veldig sosiale og hjelpsomme (sånn vi alle egntlig er, men får ikke vise i det daglige) og VG var sitt ansvar bevist og opprettet siden Haikesentralen som ble en suksess. Hadde bilen min vært helt frisk på den tiden, så kunne man tjent noen kroner på å frakte mennesker rundt om kring.

Jeg var en tur over til Sverige i den perioden (E18) og kom bak en Taxi fra Hammerfest, tipper den hadde vært til Stocholm en tur, og hadde passasjerer med nordover igjen, var i allefall flere personer ombord i bilen. Håper de kom trygt frem.

Så kom FotballVm 2010 i Sørafrika, og åpningskampen vi alle gledet oss til, Sør Afrika mot Mexico, men hva f**** var denne tribunelyden/støyen? I 90 minutter fikk vi hodet rystet av noe som hørtes ut som en bisverm i verste høyfrekvens?

Jo, det ble årets ord nr 2.

Vuvuzela

http://www.kvasir.no/alle?q=Vuvuzela

Selv klarte jeg å venne meg til det, fordi jeg elsker fotball og kan se kampene med litt lavere lyd enn jeg egentlig ønsker. Men et så Pain in the ass instrument har jeg aldri vært borti når det gjelder fotballsupporteres trang til å hei på sitt lag!

Heldigvis ser jeg at de fleste norske lag har fordudt dette instrumentet på sine baner!

Ja til et Vuvuzelafritt Norge!

😉

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Årets ord, hittil

  1. 4murmansk sier:

    Har vore innom diverse hotell i løpet av turen vår, og har rett som det er stoppa opp og sett meg rundt, og lurt på kva slags bier eller humler som sverma rundt i lokalet. Så viste det seg kvar gong å vere eit fjernsyn som stod på ein eller annan stad.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s