Fotballglede, glad i, eller ikke?

I fotball er alle glade i hverandre, det ser vi godt i spillertunnelen nå i VM hvor spillerne er samlet før de går ut på banen, de løper frem og tilbake og klemmer hverandre, hey, vi spiller jo i samme klubblag, såhh, seff skal vi spille fair mot hverandre, elsker deg, nuss og klem!

Men etter at alle har tatt hverandre i hånda på lineupen på banen, kapteiner har utvekslet vimpler og tatt dommerne i hånden, da er alt glemt, og man kjemper mann mot mann, og står på til fløyta blåser! Lagkammerat eller ikke! For dette er VM i Landslag, ikke noe for pyser!

Og ballen går, og dommeren rår.

Det rare er at t.eks i en cornersituasjon, da blir man inne i boksen veldig glad i hverandre igjen, man holder rundt hverandre så godt man kan, men det er visst ikke mye seksuelt i dette, for har man fått en mann på rygg, så fortsetter man bare på neste, og neste, og neste…………

Det er dommeren som er homo, det vet vi alle, dommeren er alltid homo!

Denne «kjelinga» med motspiller inne i boksen er det mange som sterkt missliker, Tore Andre Flo t.eks i Frankrike en gang, han likte ikke at en random motspiller ville ha han på rygg eller kline med han ved å dra i trøya hans i mange meter slik at den stod som et seil utfra kroppen. Vår alles hetero Tore Andre sa i fra til dommeren at jeg er IKKE homo, så dette vil jeg ha meg frabedt, homodommeren skjønte og dømte Straffe til Norge, og Reka satte den galant i mål!

Når har egentlig Brasil planer om å banke oss? De har ikke gjort det så langt, så vidt jeg vet.

Etter denne og andre insidenter med å dra i trøyene, så har de fleste lag gått over fra det løstsittende behagelige sådan, til det absolutte kroppsnære, ikke for at de er så opptatt av å «Flexe» rygg, bryst og magemuskler, men for at dommeren lettere skal se om det virkelig dras i trøyene.

Kjekt å se  😉

Men jeg ser nå at mange også blir dratt i sin løstsittende shorts……………

Jeg ser frem til at de i fremtiden vil spille i thighte thights, så kan vi få se lekre mannerumper………………

Å fy, kvinnesjåvinisme?

Er det noe som heter det?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s